Software voor p2p lending, crowdfunding en vastgoed

Uw eigen whitelabel funding platform met fundingcore

Fundingcore is geschikt voor o.a. investeringmakelaars, fondsen, vermogensbeheerders, crowdfunding & fundingplatformen, investeringscoöperatie, start-up coöperatie, financieringscoöperatie en energiecoöperatie, kredietunies en ander type netwerken die zich met funding en administratie ervan bezighouden.

Onze klanten helpen investeerders te investeren in leningen van geldvragers en een gezond rendement te realiseren. Je wilt dit proces hoogwaardig inrichten, betrouwbare transactie afhandeling hebben, een goede leden- en leningadministratie voeren en uitmuntende investeerdersportfolio’s aanbieden. De kracht van fundingcore is dat we de complexiteit van 1 op veel relaties voor geldvraag en geld investeren goed begrijpen en voor u en uw investeerders oplossen.

Crowdfunding

Haal financiering voor uw project of onderneming op bij meerdere investeerders?

P2P lending

Bouw een ‘peer to peer’ leen platform voor het financieren van vastgoed of MKB.

Vastgoed

Beheer eenvoudig gezamelijke portfolio’s in vastgoedinvesteringen.

Besloten funding platform

Een besloten platform waartoe alleen serieus geïnteresseerde en door geaccrediteerde partijen toegang hebben, waardoor vertrouwelijke gegevens niet op het internet belanden.

Investeringscoöperaties

investeringscoöperatie in de vorm van start-up coöperatie, financieringscoöperatie en energiecoöperaties. Administratie van leden en certificaat adminstraties met aantrekkelijke investeerders portfolios.

Verhandelbaarheid

Bij vormen van equitiy / aandelen crowdfunding of coöperatie funding zijn er ondersteunende features om de handel in aandelen / certificaten te ondersteunen.

Fundingcore klantcase