Fund management software

Digitaal platform voor financiële processen

Oplossingen die voor u werken

We automatiseren uw investering-, administratieve en rapportageprocessen voor een gedegen en efficiëntie inrichting van uw business. Transacties worden afgehandeld via de bank, payment service providers of via e-Wallets. Met onze tooling kunt u een breed pakket aan processen en handelingen afvangen.

Creëer uw eigen crowdfundingplatform of online p2p lending software

Iedere oplossing heeft zijn eigen set aan processen. We begeleiden u van a tot z met het inrichten van het platform zodat het doet wat u wilt.

Funding

Geef elke investeerder eenvoudige mogelijkheden samen te investeren in uw investeringsaanvragen. Voor crowdfunding is er ook een AFM compliant investeerderstoets.

Loan servicing

Fundingcore beheert de periodieke en incidentele incasso en excasso voor rente- en aflossingstransacties voor alle uitstaande leningen en investeerders.

Portfolio's

Maak de investeerders gelukkig met inzichtelijke portfolio’s waar ze investeringen en rendementen er eens rustig op na kunnen slaan. Van hieruit worden ze verleid tot vervolginvesteringen.

Communicatie

De tools bieden de mogelijkheid de investeerders van alle wetenswaardigheden op de hoogte te houden aangaande de leningdossiers.

Leningdossier

Van aanvraag tot funding en gedurende de looptijd kun je relevante dossierdocumentatie en communicatie met de geldnemers vastleggen.

Contractbeheer

Investeringen vinden plaats op basis van de contractmodule die in combinatie met de know your customer policy en bankverificatie tot harde afspraken leiden.

Fundingcore klantcase